top of page

Blomsterdekoration med blomster fra en gåtur

Gratis, nem og billig dekoration

En blanding af blomster fra egen have og fra en gåtur på en regnfuld dag, blev bundet omkring en lysestage og pyntede over min pejs en lille uges tid.


Jeg plukkede cirka tre af hver salgs blomst, som jeg synes var fine og cirka tre grene fra hækken med det grønne og de hvide blomster på. Jeg klippede stilken på blomsterne ned, så de cirka målte 5-7 cm. og små bundter af grenene fra hækken og pillede lidt af så stilken var fri også cirka 5 centimeter. Og så bandt jeg bare tilfældigt blomsterne på med en tynd metalsnor. Snoren bandt jeg stramt på, men ikke så stramt at det maste eller ødelagde stilken på blomsten, jeg brugte ét langt stykke til hele dekorationen.
4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page